Roy Hudd nie żyje, zmarł w wieku 83 lat

Roy Hudd nie żyje. Zmarł 15 marca 2020 roku mając 83 lata. Roy Hudd był gwiazdą telewizyjną i komikiem. Urodził się 16 maja 1936 roku w angielskim Croydon. Zadebiutował w 1957 roku.

Wybrana filmografia:

1968 – The Blood Beast Terror
1971 Up Pompeii
The Magnificent Seven Deadly Sins
1972 Up the Chastity Belt
The Alf Garnett Saga
1973 An Acre of Seats in a Garden of Dreams
1999 A Kind of Hush
2000 Purely Belter
2005 Jack, the Last Victim
2014 Robot Overlords
2018 Patrick

Be the first to comment on "Roy Hudd nie żyje, zmarł w wieku 83 lat"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*